Hva kan vi bistå med?

Hva kan Tollefsen-Trading hjelpe deg som bedrift eller privatperson med?

3D Printing:

Vi har en god maskin park, og veldig godt nettverk innen for 3D printing. Om det er prototype, serieproduksjon eller annet som trengs å printes, så er vi klare for utfordringene dere har. Vi har kort turnaround tid, og somregel ledig kapasitet.

Referanser til printerjobber kommer, vi må bare høre med kundene om at det er greit at vi bruker produktene som eksempler.

Lang erfaring innenfor Prototype printing.

 

Reparasjon / Service / Oppgradering av 3D Printere:

Vi har lang erfaring innenfor reparasjon av 3D printere. Vi har mye erfaring med feks. Creality printerne.

Vi utfører service oppdrag på de fleste type printere, dette gjelder både for privatpersoner og firmaer.

Vi kan også oppgradere printere med ettermontering av Auto Bed Leverling og andre finesser, sammen med oppdatering av firmware.

3D Scanning:

Vi kan være behjelpelig med 3D Scanning av det meste. Er det en del du har ødelagt? Skulle du hatt en del som passer inn akuratt ett sted? Vil du redesigne midtkonsollen i bilen din? Trenger du en 3D printet figur av deg selv? Ta kontakt så kan vi se om vi kan være behjelpelig med dette.

Vi leier også ut 3D Scanner hvis du skulle befinne deg langt unna Tønsberg

Kurs:

Vi tilbyr kurs innenfor 3D Printing. Er dere en skole, ett firma eller en organisasjon som lurer på dette med 3D printing, ta gjerne kontakt, og hør hva vi kan tilby. Kursene foregår på ettermiddag, og kan holdes hos dere eller på ett lokale i Tønsberg. Perfekt for alle, om du er helt ny eller kan noe fra før.

Vi ønsker å prøve å holde 1 kurs i mnd i nærheten av Tønsberg, men pga korona, har vi utsatt dette til landet åpner helt igjen.